Antet
Catalog produse
Cautare rapida
PLATA PRIN CARD


 TRANSPORT GRATUIT ÎN  TOATĂ ŢARA !!!

 Pentru detalii consultaţi secţiunea ''Livrare, Plată''.
Marci produse
    În cei 20 de ani de experienţă acumulată în domeniul fotoceramicii am încercat să ne dezvoltăm continuu şi să ne adaptăm noilor tehnologii din acest domeniu şi totodată să satisfacem cerinţele tuturor clienţiilor noştri.
    În ceea ce ne priveşte, clienţii noştrii beneficiază de o gamă largă de produse, atât pentru toate buzunarele şi pentru perioada de criză cât şi pentru cele mai pretenţioase şi rafinate gusturi, aici ne referim la materia primă de import pentru produsele de fotoceramică Boemia Import, Oval Import, Rettangular Import şi nu în ultimul rand ediţia de colecţie Bavaria.
     Datorită acestor materiale de import, a glazurii specifice fotoceramicii şi totodată a calităţii fotografiei primite de la client fac ca produsul final să fie unul deosebit astfel încât atunci cand priveşti poza îţi va părea atât de reală imaginea celui drag plecat dintre noi.
     În speranţa că v-am captat atenţia şi încrederea aşteptăm comenziile d-voastră şi promitem că ve-ţi fi mulţumit de alegerea făcută.

              Numai cu noi, imaginea celui plecat dintre noi devine vie...
                            


spacer


Cos cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Contul clientului

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Abonare newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare newsletter

Informatii
Prima paginaCosul de cumparaturiCreare contContactHarta magazinANPCSolutionare litigii
Subsol
Website detinut de P.C FOTOCERAMICA BOT S.R.L., CIF: 38895337, Reg.Com: J35/539/2018
Realizare magazin online

fotoceramica-bot.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.